Inpak-checklist voor je (familie)vakantie…..

 In Printables, Tips, Travel

Heb jij last van inpakstress? Zoals je weet, zijn wij dol op vakantie, maar ik werk nog altijd heel graag met een checklist. Daardoor heb ik geen last van inpakstress, gewoon alles even afvinken en gaan! En het is niet alleen handig, ik vind die vakantievoorpret ook heerlijk. Lekker op mijn gemak leuke zomerjurkjes uitkiezen!

Kun je ook wel zo’n vakantie-checklist gebruiken? Nou… ik deel ‘m graag met je. Ik heb een mooie printable laten maken, voor dé ultieme vakantie voorpret. Deze checklist is superhandig voor vliegvakanties naar de zon. Natuurlijk heb ik ook een sectie ‘voor de baby’ opgenomen, maar als je geen kids (of oudere kinderen) hebt, dan sla je dit gedeelte gewoon even over ;).

Inpak Checklist By Linsey

Je kunt DE CHECKLIST hier downloaden. Print ‘m lekker uit en enjoy je voorpret!

Oh ja: ik vink altijd aan wat voor mij het állerbelangrijkste is om mee te nemen. Heb ik dat gepakt? Dan ga ik met een gerust hart op reis. Want de rest… kun je als het nodig is ook gewoon tijdens je vakantie inslaan.

Ben je op zoek naar vliegtips voor het reizen met een baby, klik dan HIER. Of wil je meer informatie over mijn favoriete travelproduct: de reisbuggy? Check dan deze BLOG.

Veel inpakplezier en een superfijne vakantie!

Recommended Posts