IBIZA travelglossy ONLINE!

 In Boutique, Travel

Het is zover! Dé Ibiza travelglossy staat online!

Een glossy waar mijn liefde voor bijzondere plekken, goede restaurants en mooie stranden samensmelt. Een plek waar ik mijn liefde voor content kwijt kan en mijn liefde voor Ibiza! Met een prachtig ontwerp, geheel in mediterraanse sfeer, tijdloos en verfijnd! Een glossy die je na het doorbladeren niet weggooit, maar wilt bewaren om terug te bladeren. Een glossy om in weg te dromen…..!

Het lanceren van deze glossy is voor mij een hoogtepunt in mijn eerste jaar als ondernemer. Ik zie het als een droom die uitkomt en een stap richting mijn allergrootste wens: een huisje in de zon met uitzicht op zee. Ik ben super trots op het eindresultaat en op de mede-ondernemers die samen met mij deze droom waar hebben gemaakt. Stiekem begint het alweer te kriebelen… want er komt natuurlijk een volgende editie! Maar voor nu… op naar Ibiza. Reis je mee?

De glossy is in twee varianten te bestellen:

Heel veel lees-, kijk-, en wegdroomplezier!

Recommended Posts