Ibiza hotspot: Atzaro – Luxury natural hotel & spa

 In Accommodaties, Europa, Ibiza, Travel

Hoe Ibiza in het voorseizoen is? Magisch mooi kan ik je vertellen. Helemaal omdat we het eiland in het voorseizoen mogen ontdekken op een werkelijk fantastische plek: hotel Atzaro is dé hotspot om Ibiza te zien ontluiken.

 

Picture this: een landelijk hotel, gelegen in een rustige en groene omgeving, verscholen tussen de sinaasappelbomen. Geurexplosie gegarandeerd: van lavendel tot rozemarijn en bloemen. Geniet in restaurant The Orange Tree van een hapje en drankje en bewonder in alle rust de natuur. Tel daarbij op de exotische planten, de prachtige lotusvijver en tal van mooie ligbedden. Dat betekent: relaxmodus aan! Wát een magische plek.

Atzaro suite

Wow! Die kamers!

Toen ik de kamer binnenstapte, wist ik meteen: wow, hier word ik heel bij van! Aan de kleinste details is gedacht. Het romantische bed trekt meteen de aandacht, maar ook de prachtige zithoek mét open haard. Dat wordt genieten! En ik kan niet wachten om in bad te gaan, de badproducten ruiken namelijk heerlijk. Een prachtige, authentieke inrichting. En elke kamer is weer anders! In de zomer zou ik zeker voor de suite kiezen, enjoy je eigen mini-pool én fijn ligterras. Oh ja, het uitzicht is overal even mooi. Ga je liever voor een luxe villa?  Die kun je via Atzaro ook huren. Je begrijpt: dát gaan we zeker eens uitproberen. Unieke locatie, privacy en geweldige uitzichten? Check!

Verwen jezelf in de spa

Geen overnachting boeken, maar wel deze ultieme ontspan-plek bewonderen? Geniet dan een dagje van het zwembad, de spa, sauna en hammam. Vergeet niet een verse sinaasappel uit de boom te plukken, als aandenken!

Lokale verleidingen in het restaurant

Je weet het: wij zijn echte food-liefhebbers. Dus op vakantie is uit eten gaan een van onze favoriete bezigheden. Ik ga al vóór onze reis op zoek naar de leukste eet-hotspots. Bovenaan op mijn lijstje stond het restaurant van Atzaro. Niet alleen omdat het zo lekker dichtbij is, hoor! Bij ‘The Orange Tree’ worden in alle gerechten de ingrediënten uit de eigen tuin verwerkt. Dat wil je niet missen toch? De fantastische omgeving versterkt je smaakbeleving echt. De geur van de bloemen om je heen, het geluid van kwakende kikkers, zo bijzonder! Mijn tip: kies voor de burrata (kaas) met nootjes, zoet geroosterde pompoen en tomaten

Atzaro tips

Atzaro heeft een eigen strandclub, op tien minuten rijden van het hotel. Je hoeft alleen maar te gaan zitten en te genieten van het uitzicht. En vergeet niet een bezoek te brengen bij restaurant Aubergine. Ook deze plek ademt die relaxte sfeer: citroenbomen om je heen, romantisch gedekte tafeltjes, een prachtige tuin en een speeltuintje.

Atzaro is voor mij het ultieme paradijs in de winter en dat op slechts twee uur vliegafstand! Je leest het al, we hebben weer een geweldige plek op Ibiza mogen vinden. Niet zo gek, op dit eiland tref je zo veel magisch mooie plekjes aan! Daarom blijven we hier ook terugkomen. Ibiza heeft ons betoverd… De komende tijd ga ik dus weer flink wat Ibiza-inspiratie met je delen. Zo ga ik vloggen over deze reis. Ook kun je rekenen op een blog over Ibiza voor als je met kinderen op vakantie gaat. En ik vertel je natuurlijk hoe ik Ibiza in het voorseizoen heb ervaren. Dus Ibiza-lovers: stay tuned!

Recommended Posts
Showing 11 comments
 • Wendy Maes

  Het hotel kende ik niet, maar Restaurant Aubergine wil. Lekker!!

 • Me over ME Travel

  Prachtig al dat hout! Helemaal mijn stijl.

 • Petra

  Ibiza staat echt zo hoog op de lijst van plekken waar ik nog eens heen wil 🙂

 • Bianca Schrijft

  Nooit aangedacht in het voorseizoen te gaan. Ibiza is zeker een plek waar ik eens heen wil. Ik zag alleen op tegen het feestpubliek. Dit is dan een goede optie.

 • nicole orriens

  Oh wauw, ik heb niets met Ibiza maar op deze foto’s ziet het er toch wel heel mooi uit zeg!

 • The lemon kitchen

  Haha je fotos zien er weer oogverblindend uit! Ik moet echt eens met mjn vriend naar Ibiza, ik ben weg van lichte kleuren en azuur blauwe zee!

 • Eva

  Waaaw, wat een prachtige plek! Persoonlijk heeft Ibiza mij nooit aangesproken (te veel een “feesteiland”), maar na het lezen van deze blogpost moet ik mijn menig wel bijstellen!

 • Bas

  Een land waar ik nog steeds een keer naartoe wil, niet zuipen en met een kater aan het strand liggen, maar écht de natuur intrekken! Lijkt me écht fantastisch om hier tot rust te komen en jezelf te ‘resetten’.

 • Anne

  Ziet en ‘leest er heerlijk uit Lins!
  X Anne

pingbacks / trackbacks
 • […] Begin maart genoot ik samen met mijn man en onze dochter van een heerlijke relax-vakantie op Ibiza. Het was niet onze allereerste keer op dit eiland. Sterker nog: inmiddels kan ik de bezoekjes aan Ibiza op twee handen tellen én zelfs voor onze dochter – nu 8 maanden oud – was het haar tweede keer Ibiza. Maar…. Toch was er sprake van een primeur. Want voor het eerst trokken we in de winter naar ons geliefde eiland. Benieuwd hoe dat bevallen is? Bekijk dan mijn allereerste vlog. Ik laat je kennismaken met het geweldige en supermooie resort Atzaro. Wat mij betreft echt dé uitvalsbasis als je in de winter het eiland wilt verkennen. Wil je meer lezen over Atzaro, lees dan deze blog. […]

 • […] maart verbleven wij een weekje in het supermooie luxury nature hotel Atzaro. Lees ook deze blog. Maar wist je dat dit hotel een eigen Beachclub heeft: Atzaro Beach. Deze beachclub vind je in de […]

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen