Hotel V Fizeaustraat

 In Accommodaties, Lifestyle, Nederland, Restaurants, Travel

Houd je van lekker eten, een goed glas wijn en zie je een dagje sightseeing in Amsterdam wel zitten? Dan geniet je vast ook zo van Hotel V Fizeaustraat. Dit hotel ligt net buiten het drukke Amsterdam.

Combineer lekker eten met een bezoek aan Amsterdam

Ik vul mijn dagen graag met het bezoeken van leuke eetplekjes. En ik combineer dit het liefst met een verblijf in een heerlijk hotel. Want zo kun je na de heerlijke foodbeleving lekker snel onder de lakens kruipen. Het restaurant – The Lobby – van Hotel V Fizeaustraat is populair. Dus… vergeet niet te reserveren! Het restaurant heeft een unieke jaren 70-uitstraling. De kwaliteit van het eten en drinken is top. Reken op verrassende en mooie opgemaakte gerechten met bijpassende wijnen.

  

Niet alleen het restaurant maakt dit hotel een echte aanrader, ook de locatie vlakbij het Amstelstation is uniek. Rustig gelegen, maar toch vlakbij het bruisende Amsterdam. Nog een fijn voordeel is de parkeergarage van het hotel. Hier kun je tegen een vergoeding van 20 euro je auto veilig parkeren.

Waarom we dit hotel maar blijven bezoeken? De échte reden is toch het ontbijt. Rustig wakker worden in Amsterdam mét een culinair a-la-carte ontbijt. Hoe fijn is dat?

Zoek je een hotel in de nabije omgeving van het bruisende Amsterdam met een culinaire insteek? Dan raad ik je dit hotel zeker aan!

 

BewarenBewaren

Recommended Posts