Hoe gaat het nu met ons nieuwe huis in Italië?

 In Uncategorized

Een villa bouwen in het buitenland doe je niet zo vaak in je leven en er komt heel wat kijken bij het bouwproces. Dat hebben we mogen ervaren. Al is dit inmiddels de 2e woning in Puglia die we mogen realiseren, het was een uitdagend jaar waarin de eindsprint eindelijk is ingezet. Yes! Tijd voor een update ⬇️ 

Hoe gaat het nu met ons nieuw te bouwen huis in Italië?

“We kunnen ons er niet meer druk om maken. Wat we ook zouden of willen of kunnen doen, het zal allemaal geen effect hebben. Misschien hebben we het nu dan toch eindelijk geleerd en zijn we echt Italiaans fatalistisch geworden?”

Maar dat is niet wie ik ben. Als ik echt iets wilt bereiken, dan zet ik door. Als je passie voor iets of iemand hebt, dan ga je hiervoor ondanks het risico van pijn en lijden. Ondanks dat het een toewijding vraagt voor een langere periode. Dat zal je niet tegenhouden. Misschien zal het jou zelfs extra stimuleren. Zo ook mij.

Eerder dit jaar deelde ik al een post over ondernemen in het buitenland, met alle uitdagingen die hierin op je pad komen. Ook deelde ik eerder een update over mijn ondernemersreis en de enorme grote sprongen die ik heb gemaakt door veel te proberen, te experimenteren en vooral lef te tonen.

Alleen in dit geval zijn er zeker ook momenten geweest waarop ik sterk overwoog om de handdoek in de ring te gooien 😅

Maar er was (is!) één ding wat er iedere keer opnieuw voor zorgde dat ik niet opgaf….

Ik heb mijn purpose haarscherp voor ogen, laat mezelf leiden door mijn hart in plaats van angst.

….en creëer een bedrijf wat 100% bij mij past en waar ik ongelooflijk trots op ben.

Het doorzetten wordt beloond. Het werd september voordat álle elektriciteitspalen de grond in gingen. En daarmee werken we inmiddels naar de eindstreep van de bouw. En kan ik weer vol enthousiasme mijn verdere plannen in dit prachtige stukje Italië gaan uitwerken. ⬇️

Want naast verhuur van de villa’s, ga ik hier ook mijn eigen workations organiseren. Lijkt het je heerlijk om te onthaasten in het Italiaanse Puglia. Wil je ontmoeten, genieten, goede gesprekken en het opdoen van inspiratie en creativiteit combineren? Stuur dan gerust een berichtje.

De villa’s ademen rust en vakantie uit. En ik kan alleen maar hopen dat anderen de plekjes koesteren net zoals ik dat doe.

Recommended Posts