Heerlijk buiten eten? Ik heb dé hotspot in Den Bosch voor je!

 In Lifestyle, Restaurants

Uit eten gaan is mijn favoriete hobby. Maar hé, wie houdt er nu niet van lekker eten? Met dit mooie lenteweer, is er niets fijner dan samen met goed gezelschap eten op een lovely terras. En ik heb een nieuwe favoriet ontdekt: restaurant Noble in Den Bosch!

Je zou op een fijne lentedag in april maar een dinnerdate hebben ingepland met een vriendin op het terras van Noble in Den Bosch. Wauw, dit restaurant mag op mijn lijstje van de favorieten! Niet alleen vanwege het ‘shared dinning’-concept, maar ook vanwege de fantastische ambiance. En we mochten ook nog eens van ons lekkere wijntje genieten op het mooiste plekje op het terras! Ready voor een heerlijke avond. Hier in Den Bosch weten ze écht wat bourgondisch genieten is.

Stiekem had ik de menukaart al bekeken op de website, dus de keus was snel gemaakt. Lekker samen gerechtjes delen! Ik vond het echt een aanrader, de gerechtjes zijn zó lekker dat je ze het liefst nóg eens wilt bestellen. Ik heb me ingehouden, want… er stond nog zoveel lekkers op de kaart. Of het nu door de wijn kwam, het uitzicht op het water, het heerlijke eten óf het fijne gezelschap: het voelde als een compleet feestje om hier te eten.

Uitzicht op natuurgebied het Bossche Broek

Yes, het is terrasweer! Niets fijner dan midden in de stad genieten van het ultieme uitzicht op natuurgebied het Bossche Broek. Geen weer voor het terras? Niet getreurd! Ook binnen ziet Noble er fabulous uit. Wij sloten de avond af met een drankje aan de bar mét uitzicht op een grote wijnkelder!

Chef-kok Edwin Hats

Het zal je na dit verhaal vast niet verbazen dat dit restaurant bekroond is met een Michelinster. Chef-kok Edwin Kats behaalde al op zijn 25ste de titel SHV Meesterkok (de hoogste titel die een kok kan behalen). Hij had meerdere restaurants met een ster, bracht kookboeken uit en is zelfs als executive chef verantwoordelijk geweest voor de gehele culinaire operatie van InterContinental Hotels in Libanon en China.

Foodfeest!

Of je nu voor een lunch of diner kiest, het eten is hier altijd een feestje. Je hebt een grote keuze uit kleinere gerechten in diverse wereldse smaken. En de volgorde? Die bepaal je lekker zelf. Op welk tijdstip je ook komt, alles is mogelijk. Een culinaire beleving die bij je stemming past, dus. Het draait hier echt om jouw ultieme foodbeleving, zo fijn!

Voor herhaling vatbaar!

Manlief werd helemaal jaloers van mijn verhaal, dus ik wed dat we hier samen nog weleens heen gaan! Ik vond het een heerlijke beleving, van begin tot eind en dat deel ik graag met mijn man.

Niet voor niets heeft dit restaurant als quote:

HAPPINESS IS ENJOYING FOOD AND MORE ….

* Dit bericht is niet gesponsord.

Recommended Posts