By Linsey bestaat alweer een half jaar. Winactie + toekomstplannen!

 In Algemeen, Family, Lifestyle, Travel

Het voelde als een mijlpaal! Op 22 december 2017  lanceerde ik mijn website www.bylinsey.nl. Ik had al een aantal blogs gepubliceerd en vond het vooral leuk om de look & feel te laten zien. Alle positieve reacties, zorgden ervoor dat ik er meer en meer in begon te geloven. Want spannend… dat was het zeker! Nu zijn we een half jaar verder en By Linsey is uitgegroeid tot een serieus inspiratieplatform. Vol traveltips, lifestyle, maar ook persoonlijke verhalen over mijn reis binnen het moederschap en als beginnende ondernemer.

Terugblik

Wow, wat kan een half jaar snel voorbij gaan. En wat ben ik dankbaar voor alle mooie activiteiten die nú al op mijn pad zijn gekomen. By Linsey heeft twee evenementen achter de rug: een mooi verzorgde high tea op een geweldig landgoed én een verwenactie in samenwerking met Blownaway Eindhoven. Daarnaast mocht ik aanwezig zijn bij diverse evenementen, zoals de lancering van Annic X Manfield schoencollectie en de lancering van de OPI lentekleuren. En wat bijzonder: De eerste samenwerkingen stromen binnen. Zo ga ik in september twee locaties testen: een glamping in Toscane én een supermooie villa in Puglia. Ook werk ik samen met Partydeco. Daarnaast heb ik een adviestraject gevolgd bij Annic ten Duis en samen met haar mijn doelen op zakelijk en persoonlijk vlak vast gesteld. Er zijn in dat half jaar véél blogs online gekomen, maar ook al de eerste vlogs op mijn YouTube-kanaal. En wat dacht je van de superhandige printables die speciaal voor jou als lezer van By Linsey zijn gemaakt? Daarnaast mag By Linsey tegenwoordig als bedrijf door het leven gaan. Want vorige week vond de inschrijving bij de KvK plaats.

De best gelezen blogs

Natuurlijk vind ik het elke keer weer spannend of een blog goed gelezen gaat worden! Juist omdat ik schrijf vanuit mijn passies, vanuit mijn hart. Ik vind het dan telkens weer leuk en leerzaam om te zien wat aanslaat! Deze blogs zijn dit half jaar het beste gelezen:

 1. Ik heb mijn baan opgezegd
 2. Hoera! Mijn lieve meisje 1 jaar.
 3. Eerste vlog: wintermagic Ibiza
 4. Onze Toscaanse droom vastgelegd
 5. Vliegtips met baby
 6. Inpak-checklist By Linsey
 7. Vakantieplannen 2018

Vooruitblik: webshop & workshops

Dit half jaar is voorbij gevlogen en ik denk dus dat het komende half jaar ook vast snel zal gaan. En dan bestaat deze website alweer een jaar! Voor ik dat feestje mag vieren, staat er nog van alles op de planning. Zoals de lancering van de webshop By Linsey. Op dit moment ben ik achter de schermen druk bezig om de webshop technisch in te richten en te koppelen aan mijn website. Ik ga zelf de inkoop doen en dat op de meest bijzondere plekken. Ik ben bezig met een By Linsey brand (mijn eigen producten). Ook heel tof: ik ben benaderd voor het verzorgen van events voor ondernemende vrouwen in de regio. Daarnaast heb ik onlangs een sparringsessie gehad met tekst en communicatiebureau TextVast over het verzorgen van workshops. Kortom: By Linsey zit niet stil! En dit jaar gaat er weer een knallende winactie komen én ik blijf lekker doorgaan met het schrijven van blogs en neem jullie mee in onze travelavonturen door te vloggen. Ik vind het super om zelf te mogen ondernemen, maar soms ben ik er ook best onzeker over hoor. Het is een soort rollercoaster waar ik in ben gestapt en ik wil het zo graag dat het me soms ook onzeker maakt! Doe ik het wel goed genoeg? Dan helpt het mij om terug te kijken en sterkt het me gelukkig wel in de gedachte dat ik op de goede weg ben.

Steun: mijn man, mijn moeder & jij!

Dit alles kan ik natuurlijk niet zonder de juiste support. Jullie support is superbelangrijk voor me. Maar ook heel essentieel is de steun van het thuisfront. Want het vraagt veel stiekem toch veel tijd om een website professioneel te onderhouden. Daarnaast ben ik natuurlijk een supertrotse moeder en heb ik heel bewust gekozen voor geen opvang. En dan werk ik momenteel ook nog even voor een werkgever, in september kan ik me helemaal op By Linsey gaan richten. Zie ook mijn blog: ‘ik heb mijn baan opgezegd’. Mijn man weet zich ondanks zijn drukke en verantwoordelijke job  mij altijd te steunen! Ik ben de eerste maanden van 2018 niet de ideale huisvrouw geweest (en daarvoor eigenlijk ook al niet). Denk: afhaaleten en een hapje in een restaurant. Ook was ik zeker niet altijd diegene die de boodschappen ging halen. Maar hé, dat gaat wat mij betreft nu echt veranderen. Ik vind het heel fijn dat mijn man al die tijd 100 % achter me heeft gestaan. Hij kijkt de blogs nog even door, selecteert foto’s, vindt het prima dat ik film op vakantie en gaat me helpen bij de inkoop voor mijn shop. Ook wil ik mijn moeder heel erg bedanken, ze is echt onze steun en toeverlaat. Hulp in het huishouden, oppas, een luisterend oor? Check! En ze gaat me zelfs helpen met de werkzaamheden in de webshop By Linsey. Superleuk! Mijn moeder is natuurlijk ook direct de trouwste lezer van mijn blogs én daarom als je dit leest mam: ‘bedankt voor al je steun. Want zonder jou was By Linsey minder snel succesvol geworden. Ook vind ik het leuk dat je zo meedenkt met onderwerpen voor mijn blog.’ Wat denk je: zal ik mijn moeder een keer aan het woord laten? Hoe zij er als moeder én oma tegenaan kijkt?

Dankjewel + winactie 

By Linsey brengt me veel passie. Maar ook vooral het contact met jou als lezer. Daarvoor wil ik jou bedanken! En omdat het we toch in een feestmaand zitten, maak je nu kans op een unieke straw bag. De unieke zomertas! Maar ook mooi als decoratie voor in je huis. Deze ga je ook terugzien in de By Linsey webshop. Wist je zelfs dat ik deze lokaal voor je ga inkopen? Meedoen? Check mijn Instagram voor meer informatie.

Doe mee en maak kans op een unieke straw bag!

Tips?

Zijn er nog onderwerpen die jij graag terug zou zien? Plekken die nog ontdekt mogen worden? Laat het me weten! Tips zijn van harte welkom!

Recommended Posts
Showing 22 comments
 • the.world.of.natasja

  You go girl!!

 • theworldofnatasja

  You go girl!!

 • Lotte

  Super knap! You go Girl,, mij heb je in ieder geval om

 • Rianna

  Hi Linsey!! Heb net een leuk stukje naar je geschreven op IG over hoe je mij inspireert. Alle liefde en geluk gewenst met al je toekomstplannen!

 • Rianna

  Fan van By Linsey! Dat weet je! Comment op IG! Liefs

 • Jennifer

  Veel succes ik ben zo ontzettend benieuwd naar al het moois dat je met ons gaat delen! Haha cant wait!

 • Amanda

  Ontzettend mooi om te lezen wat je in een half jaar hebt weten te bereiken. Ben altijd heel benieuwd hoe je aan de opdrachtgevers en samenwerkingen komt. Ik twijfel al een tijdje om ook voor mezelf te gaan bloggen. Maar durf het niet aan omdat ik er niet zeker genoeg voor ben. Ben ik wel uniek genoeg? Wat heb ik dat anderen niet hebben?! Hoeveel wil ik er in investeren etc? Dat jij ‘gewoon’ de stap hebt gezet om er voor te gaan, vind ik echt geweldig. Succes voor de toekomst. Maar dat zit vast goed.

 • Vera

  Toppertje!

 • Nienke

  Hey Linsey,

  Gefeliciteerd met je eerste half jaartje! Jij bent een grote inspiratiebron voor mij! Je laat zien waar het leven om draait… GENIETEN van de kleine dingen in het leven en dromen waar durven maken. Ik hoop nog veel van je te zien en te horen! Veel succes en plezier met by Linsey ☘️

 • Hennely

  Wauw! Wat een stappen heb je gezet in het afgelopen jaar. Ik kijk uit naar alle dingen die nog gaan komen. Zelf staat Canada op nr. 1 van mijn lijstje (misschien een tip?)
  Liefss xx

 • Anne Siwaletti

  Hey Linsey, zo leuk om te lezen hoe dankbaar je oa bent met het support van het thuisfront! Heel herkenbaar als startende ondernemer. Ik ben de laatste tijd ook absoluut niet de ideale huisvrouw en hoe fijn is het dan een partner achter je te hebben staan die je 100% steunt en ook nog eens veel huishoudelijke taken op zich neemt. Chapeau voor onze mannen!!! Xx

 • Isabel

  Prachtige inspirerende mama met lieve dochter Chloé! Heel veel geluk en succes voor de toekomst

 • Gerdien

  Ik zou zeggen ga zo door!

 • Rianne A

  Zo leuk om jou te volgen…heel benieuwd naar de producten..!! En heel veel succes verder maar dat gaat helemaal goed komen!

 • Jonne

  Super knap en dapper hoe je gewoon lekker in het diepe bent gedoken! Je bent goed bezig!

 • Andrea Scholing

  Hey Hoi!
  Jeetje, ik wist dat je druk en actief was maar waar haal je de tijd vandaan voor al die leuke ondernemende dingen?
  Mocht je nog iemand nodig zijn als begeleiding naar Toscane of Puglia dan wil ik best assisteren hoor, hahaha
  Echt gaaf wat je allemaal doet en gaat doen, knap dat je die beslissing hebt genomen!

  Good Luck!

 • Joanna

  Ontzettend leuk om alles, wat super in de puntjes is geregeld, te volgen! Ik heb nog geen kindjes, maar toch al leuk om te zien, om mij te inspireren hoe jullie het ouderschap ondergaan! Mooie plekjes om te volgen en hoe jullie de vakantie’s en weekendjes in vullen! Ook hoe je van het begin gegroeid bent in alles wat je doet en je je dromen najaagt!!! Top! Xx

 • Marina

  Natuurlijk lees ik ook deze blog…enne…bloos, bloos bedankt voor je compliment.
  Ik doe dit graag voor jullie. Het lezen van je blog is altijd leuk om te doen, ik ben namelijk zelf ook altijd wel van het schrijven.
  Veel mensen denken vaak een blog schrijven, wat stelt dat nu voor, dat doe je toch even, maar zo werkt het niet.
  In werkelijkheid komt er toch meer bij kijken. Ik weet dan ook dat je naast je drukke baan en je gezin je vaak tot middernacht zit te werken en dat je ‘s morgens al vaak om zes uur uit de veren bent om alles weer tot de puntjes te verzorgen, zowel voor je werk, als je website en ook je lieve meisje komt geen aandacht tekort van jou. Soms vraag ik me wel eens af hoe hou je het allemaal vol, waar haal je de energie vandaan? Eis je niet teveel van jezelf, want een 8 is ook goed het hoeven niet allemaal tienen te zijn, maar dan ken je Linsey niet, zij wil dat alles perfect is.
  Wat je het afgelopen jaar bereikt hebt daar mag je trots op zijn, je bent een lieve moeder en je gezin staat voorop. Ook ik ben natuurlijk super trots op jou. Neem af en toe wel een time-out dat is goed voor je, Dikke knuffel van je trotse moeder.

 • Antoine Muller

  Gefeliciteerd Linsey ! Ben trots op je. Ik lees je blogs en kijk je vlogs.
  De Linsey aanhang word steeds groter 🙂
  Mooie verhalen, veel tips en mooie foto’s ga zo door.
  Fijne verjaardag zondag en geniet van jullie vakantie.

 • Rebekka ten Brinke

  Super gaaf! Ik volg je sinds een maand maar wát een inspiratiebron ben je! En al die leuke vlogs met Chloë Rose, love it! You go girl!

 • The lemon kitchen

  Ja geweldig doe je het!!!

 • Lieve linsey,
  Wat vind ik je toch knap, ik elk opzicht. Je doet het maar even. En je hebt je baan opgezegd, chapeau, knap en wat een stap he. Heel veel succes met alles wat je doet en gaat doen.
  Liefs Danique

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen