By Linsey bestaat alweer een half jaar. Winactie + toekomstplannen!

 In Algemeen, Family, Lifestyle, Travel

Het voelde als een mijlpaal! Op 22 december 2017  lanceerde ik mijn website www.bylinsey.nl. Ik had al een aantal blogs gepubliceerd en vond het vooral leuk om de look & feel te laten zien. Alle positieve reacties, zorgden ervoor dat ik er meer en meer in begon te geloven. Want spannend… dat was het zeker! Nu zijn we een half jaar verder en By Linsey is uitgegroeid tot een serieus inspiratieplatform. Vol traveltips, lifestyle, maar ook persoonlijke verhalen over mijn reis binnen het moederschap en als beginnende ondernemer.

Terugblik

Wow, wat kan een half jaar snel voorbij gaan. En wat ben ik dankbaar voor alle mooie activiteiten die nú al op mijn pad zijn gekomen. By Linsey heeft twee evenementen achter de rug: een mooi verzorgde high tea op een geweldig landgoed én een verwenactie in samenwerking met Blownaway Eindhoven. Daarnaast mocht ik aanwezig zijn bij diverse evenementen, zoals de lancering van Annic X Manfield schoencollectie en de lancering van de OPI lentekleuren. En wat bijzonder: De eerste samenwerkingen stromen binnen. Zo ga ik in september twee locaties testen: een glamping in Toscane én een supermooie villa in Puglia. Ook werk ik samen met Partydeco. Daarnaast heb ik een adviestraject gevolgd bij Annic ten Duis en samen met haar mijn doelen op zakelijk en persoonlijk vlak vast gesteld. Er zijn in dat half jaar véél blogs online gekomen, maar ook al de eerste vlogs op mijn YouTube-kanaal. En wat dacht je van de superhandige printables die speciaal voor jou als lezer van By Linsey zijn gemaakt? Daarnaast mag By Linsey tegenwoordig als bedrijf door het leven gaan. Want vorige week vond de inschrijving bij de KvK plaats.

De best gelezen blogs

Natuurlijk vind ik het elke keer weer spannend of een blog goed gelezen gaat worden! Juist omdat ik schrijf vanuit mijn passies, vanuit mijn hart. Ik vind het dan telkens weer leuk en leerzaam om te zien wat aanslaat! Deze blogs zijn dit half jaar het beste gelezen:

  1. Ik heb mijn baan opgezegd
  2. Hoera! Mijn lieve meisje 1 jaar.
  3. Eerste vlog: wintermagic Ibiza
  4. Onze Toscaanse droom vastgelegd
  5. Vliegtips met baby
  6. Inpak-checklist By Linsey
  7. Vakantieplannen 2018

Vooruitblik: webshop & workshops

Dit half jaar is voorbij gevlogen en ik denk dus dat het komende half jaar ook vast snel zal gaan. En dan bestaat deze website alweer een jaar! Voor ik dat feestje mag vieren, staat er nog van alles op de planning. Zoals de lancering van de webshop By Linsey. Op dit moment ben ik achter de schermen druk bezig om de webshop technisch in te richten en te koppelen aan mijn website. Ik ga zelf de inkoop doen en dat op de meest bijzondere plekken. Ik ben bezig met een By Linsey brand (mijn eigen producten). Ook heel tof: ik ben benaderd voor het verzorgen van events voor ondernemende vrouwen in de regio. Daarnaast heb ik onlangs een sparringsessie gehad met tekst en communicatiebureau TextVast over het verzorgen van workshops. Kortom: By Linsey zit niet stil! En dit jaar gaat er weer een knallende winactie komen én ik blijf lekker doorgaan met het schrijven van blogs en neem jullie mee in onze travelavonturen door te vloggen. Ik vind het super om zelf te mogen ondernemen, maar soms ben ik er ook best onzeker over hoor. Het is een soort rollercoaster waar ik in ben gestapt en ik wil het zo graag dat het me soms ook onzeker maakt! Doe ik het wel goed genoeg? Dan helpt het mij om terug te kijken en sterkt het me gelukkig wel in de gedachte dat ik op de goede weg ben.

Steun: mijn man, mijn moeder & jij!

Dit alles kan ik natuurlijk niet zonder de juiste support. Jullie support is superbelangrijk voor me. Maar ook heel essentieel is de steun van het thuisfront. Want het vraagt veel stiekem toch veel tijd om een website professioneel te onderhouden. Daarnaast ben ik natuurlijk een supertrotse moeder en heb ik heel bewust gekozen voor geen opvang. En dan werk ik momenteel ook nog even voor een werkgever, in september kan ik me helemaal op By Linsey gaan richten. Zie ook mijn blog: ‘ik heb mijn baan opgezegd’. Mijn man weet zich ondanks zijn drukke en verantwoordelijke job  mij altijd te steunen! Ik ben de eerste maanden van 2018 niet de ideale huisvrouw geweest (en daarvoor eigenlijk ook al niet). Denk: afhaaleten en een hapje in een restaurant. Ook was ik zeker niet altijd diegene die de boodschappen ging halen. Maar hé, dat gaat wat mij betreft nu echt veranderen. Ik vind het heel fijn dat mijn man al die tijd 100 % achter me heeft gestaan. Hij kijkt de blogs nog even door, selecteert foto’s, vindt het prima dat ik film op vakantie en gaat me helpen bij de inkoop voor mijn shop. Ook wil ik mijn moeder heel erg bedanken, ze is echt onze steun en toeverlaat. Hulp in het huishouden, oppas, een luisterend oor? Check! En ze gaat me zelfs helpen met de werkzaamheden in de webshop By Linsey. Superleuk! Mijn moeder is natuurlijk ook direct de trouwste lezer van mijn blogs én daarom als je dit leest mam: ‘bedankt voor al je steun. Want zonder jou was By Linsey minder snel succesvol geworden. Ook vind ik het leuk dat je zo meedenkt met onderwerpen voor mijn blog.’ Wat denk je: zal ik mijn moeder een keer aan het woord laten? Hoe zij er als moeder én oma tegenaan kijkt?

Dankjewel + winactie 

By Linsey brengt me veel passie. Maar ook vooral het contact met jou als lezer. Daarvoor wil ik jou bedanken! En omdat het we toch in een feestmaand zitten, maak je nu kans op een unieke straw bag. De unieke zomertas! Maar ook mooi als decoratie voor in je huis. Deze ga je ook terugzien in de By Linsey webshop. Wist je zelfs dat ik deze lokaal voor je ga inkopen? Meedoen? Check mijn Instagram voor meer informatie.

Doe mee en maak kans op een unieke straw bag!

Tips?

Zijn er nog onderwerpen die jij graag terug zou zien? Plekken die nog ontdekt mogen worden? Laat het me weten! Tips zijn van harte welkom!

Recommended Posts