Fantastische Fotoshoot in de Loonse & Drunense duinen

 In Family, Lifestyle

Dat lieve lachje, de eerste stapjes, de mooie momenten als jong gezin. Geweldig om te zien hoe onze dochter van baby naar klein minimensje gaat. Deze tijd komt nooit meer terug. Daarom vind ik het zo belangrijk en waardevol om deze momenten vast te leggen op beeld.

Topper: Alicia van Stuijvenberg

Afgelopen weekend stond er weer een fotoshoot op het programma. Een ideetje van manlief, hij vond het leuk om voor Moederdag mooie pics te hebben. Superlief natuurlijk! Hij kan me daarmee écht blij maken. Onze fotograaf dit keer? Alicia van Stuijvenberg. Haar foto’s zijn licht, natuurlijk en elegant. Dat past helemaal bij ons! Ook is ze, net als ik, dol op details. Ze is niet alleen een supergoede en professionele fotograaf, maar ook nog eens een hele lieve vrouw. Niet voor niets gaat zij in september met ons mee naar Toscane om nieuwe herinneringen vast te leggen (op dé plek waar we getrouwd zijn). Alicia heeft zelf ook een dochter (die bijna even oud is als onze dochter). Je begrijpt dat we op Instagram al veel leuke gesprekken en foto’s hebben uitgewisseld. Dus we waren er helemaal klaar voor!

De locatie: Loonse & Drunense duinen

Iets wat ik heel belangrijk vind: dé droomlocatie vinden. Nederland telt zo veel mooie plekjes (en ja, binnenkort ga ik weer een paar van die prachtige locaties delen). Voor deze fotoshoot kozen we voor de Loonse & Drunense duinen, ook wel bekend als de Brabantse Sahara. Het was voor ons de eerste keer dat we er waren en wát een fijn natuurgebied. Of je er nu komt om foto’s te maken, een wandeling te maken of om je hoofd leeg te maken. En heb je kinderen? Die hebben alle ruimte om er rond te rennen of lekker in het zand te spelen.

Fotoshoot

En dan is het nu tijd om enkele foto’s met je te delen! Ons idee: een foto met ballonnen, bleek helaas geen succes. Dochterlief vond die ballonnen maar eng. Oeps…. Voor haar eerste verjaardag moet ik de styling dus misschien een tikkeltje aanpassen (en je weet: dat vind ik helemaal niet erg ;)). We hebben namelijk een superleuk idee bedacht wat écht een toffe herinnering gaat worden aan haar 1e verjaardagsfeestje. Maar daarover later meer. Voor nu deel ik met trots enkele mooie foto’s.  Geweldig om te zien hoe onze dochter van baby naar klein minimensje gaat. Deze tijd komt nooit meer terug.

Moederdag     

Kende jij deze plek al? En wat vind je van het resultaat?

Recommended Posts