Culinair eten & heerlijk slapen in Brugge

 In Accommodaties, Europa, Travel

Om mijn partner te verrassen voor zijn verjaardag was ik op zoek naar een ultiem verwenweekend voor twee. Via het leuke contact wat ik heb met Bijzonder Plekje kwam ik terecht bij B&B La Suite in Brugge.

La Suite ligt op loopafstand van het marktplein in Brugge. Het is een prachtig concept! Geniet van luxe, comfort en eten en drinken op sterniveau!

B&B La Suite: culinair ontbijt

La Suite biedt enkele luxe suites voor een bijzondere overnachting. De kamers zijn ruim en comfortabel. We werden warm ontvangen met een glaasje wijn (genoemd naar de kamer) en een heerlijke eigengemaakte macaron. Na een goede nachtrust stond er een culinair ontbijt te wachten. Het ontbijt wordt aan een prachtig gedekte tafel geserveerd en dat maakt het totaalplaatje compleet.

Heerlijk slapen bij La Suite

Het restaurant ‘Sans Cravata’: topbeleving

Een aanrader is het restaurant van de eigenaren, genaamd ‘Sans Cravata’. Dit restaurant ligt tegenover de B&B en heeft een Michelin-ster. Wil je een totaalbeleving in Brugge? Reserveer dan bij dit toprestaurant. Het is snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij.

Tafelen bij Sans Cravate

Brugge: slenteren door historische straatjes

Brugge staat natuurlijk bekend om haar romantische sfeer, door de knusse steegjes en mooie huizen. Als je door de stad loopt, heb je gevoel terug te gaan in de tijd. Brugge is dan ook zeker een aanrader voor een weekend weg met je geliefde. De belangrijkste tip die ik je over deze stad kan geven is: lekker slenteren door de mooie verlichte kronkelstraatjes. En wil je Brugge helemaal romantisch beleven? Boek dan een stadstour met paard en wagen. De Rozenhoedkaai staat bekend als het meest gefotografeerde plekje. Leuk voor je Instagramprofiel! En natuurlijk kan een boottocht zeker niet ontbreken.

Slenteren door Brugge

Waar wacht je nog op?

Het historisch stadscentrum van Brugge staat sinds 2000 op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een extra reden om deze prachtige stad te bezoeken. Heb jij deze stad al eens bezocht? Wat is jouw ultieme tip?

BewarenBewaren

Recommended Posts