Toffe opdracht: eventstyling By Linsey

 In Algemeen, Boutique, Lifestyle, Ondernemen

Ik vind het zo geweldig dat ik opdrachten binnen krijg via By Linsey. Dat ik ze ook met jullie ga delen. Zoals deze toffe styling-opdracht voor de Big Boys Chef’s Table!  

 

Fotografie: Nicole Korsten van Studio Nic

Ik wist met de eerste collectie van de By Linsey Lifestyle Boutique meteen mensen te inspireren! Ik mocht namelijk een event stylen met de producten uit mijn eigen shop. En wel voor de  Big Boys Chef’s Table –avonden.

De initiatiefnemers: Johan Visser, Mark van den Bogaart en Job van Lanen.

De Big Boys Chef’s table is een culinaire BBQ-pop up sensantie. Een uniek foodevent dat dus ook helemaal in mijn straatje past! Samen met jouw gezelschap word je volledig als VIP in de watten gelegd. Reken op culinaire gerechten en bijpassende wijnen. Alsof je bij de chef aan tafel zit. En dit alles wordt niet één avond georganiseerd, maar gedurende drie weken, vier avonden in de week . Met elke keer weer een ander thema. Klik hier voor de voorgaande edities.

  

De By Linsey Lifestyle Boutique sloot uitstekend aan bij het thema Big Boys Beach Club. Want zoals je weet, wil ik met mijn producten voor het ultieme vakantiegevoel zorgen: 365 dagen per jaar! Als je mijn bohemian-producten bekijkt, voel je bijna letterlijk het briesje aan de zee en de zon op je huid…

   

Ik koos voor dit event voor mini-tafelparasols in een vrolijke look. Mooi én praktisch, want de drankjes bleven natuurlijk heerlijk koel tijdens de warme zomeravonden. Ook zorgde ik voor waxinelichtjes met schelpjes en pakte ik bij de toiletruimtes uit met dromenvangers (gemaakt door de lokale bevolking uit Bali!). Ik creëerde een geweldige vakantiesetting met de rieten tassen uit Marrakesh, wandkleedjes en sfeerverlichting.

 

Relax, Unwind. Get in a flip flop state of mind.

Ik heb in de jaren door al veel ervaring opgedaan met het organiseren (en stylen) van events. Je bent bij mij aan het juiste adres voor de styling van een topavond. Ook kan ik je helpen met een shop-in, waar bezoekers de producten uit de By Linsey Lifestyle Boutique aan kunnen schaffen. Ik zorg er graag voor, dat het plaatje compleet is! Bij vragen, informeer gerust.

Recommended Posts