Mijn allereerste vlog: Ibiza Winter Magic

 In Algemeen, Bestemmingen, Europa, Family, Ibiza, Travel

Zoek je een heerlijke winterzonbestemming, maar heb je geen zin in een ellenlange vlucht óf een aantal uur tijdsverschil? Zet Ibiza dan maar bovenaan je wishlist. Wij gingen begin maart naar dit heerlijke eiland en we hadden meteen de lente in onze bol. Een heerlijke winterzonbestemming én helemaal familyproof! En…. Voor het eerst heb ik ook gevlogd tijdens onze vakantie. In deze blog deel ik het resultaat met je (superspannend!).

Begin maart genoot ik samen met mijn man en onze dochter van een heerlijke relax-vakantie op Ibiza. Het was niet onze allereerste keer op dit eiland. Sterker nog: inmiddels kan ik de bezoekjes aan Ibiza op twee handen tellen én zelfs voor onze dochter – nu 8 maanden oud – was het haar tweede keer Ibiza. Maar…. Toch was er sprake van een primeur. Want voor het eerst trokken we in de winter naar ons geliefde eiland. Benieuwd hoe dat bevallen is? Bekijk dan mijn allereerste vlog. Ik laat je kennismaken met het geweldige en supermooie resort Atzaro. Wat mij betreft echt dé uitvalsbasis als je in de winter het eiland wilt verkennen. Wil je meer lezen over Atzaro, lees dan deze blog.

Ibiza in het voorseizoen: oase van rust

In deze vlog maak je kennis met ons als familie en laat ik je zien dat Ibiza heerlijk rustig is in het voorseizoen. Picture this: een eiland vol amandelbloesem en sinaasappelbomen. Doe alvast een kleurtje op en geniet van de lekkerste hapjes en drankjes op het terras. Of wandel over verlate stranden en eet ’s avonds heerlijk bij een knapperend haardvuur. Een oase van rust! En wie denkt dat er geen leuke restaurants open zijn, heeft het mis. Het bekende Cotton Beach Club met een prachtig uitzicht op zee, organiseert zelfs champagne brunches in de winter én ook La Paloma en restaurant Aubergine gelegen in de binnenlanden, zijn geopend. Of wat dacht je van het mooi gelegen La Escollera of Atzaro Beach. En ik kan nog tal van topplekjes opnoemen die ook in het voorseizoen de deuren openen (er volgt snel een blog hierover!). Steeds meer mensen beseffen dat Ibiza in het winterseizoen een aanrader is. Ontdek het eiland vol pracht en praal. Daar spelen niet alleen restaurants, maar ook hotels en events op in.

Winterweer of zonnetje?

‘Hoe is het weer?’ Dat is natuurlijk een veelgestelde vraag! Tja, je moet een beetje geluk hebben! En dat hadden wij. We genoten een paar dagen van een temperatuur boven de 20 graden én volop zon. In één woord: GE-WEL-DIG!

Familytime in the sun

Wil je dus even weg uit Nederland, maar heb je geen zin in een verre vlucht? Denk dan eens aan Ibiza. Een verrukkelijke plek voor stelletjes en ook voor families is het een top-eiland. Ik probeer je met mijn vlog een impressie te geven van Ibiza Winter Magic. Natuurlijk kan ik niet al mijn tips kwijt in één vlog, dus er volgen ook nog genoeg blogs over dit onderwerp. Zo lees je volgende week over dé hotspots in Ibiza met kinderen. En… er komt dit jaar zelfs nog een Ibiza-tripje aan en dan neem ik de vlog-camera natuurlijk weer mee.

Het is zo ver: mijn allereerste vlog!

Het is zo ver: mijn allereerste vlog staat online. Ik heb getwijfeld of ik hem wel of niet zou delen, want voor een perfectionist als ik is het moeilijk om te starten. Maar hé, je moet toch een keer beginnen. Ik ga dit weekend naar de camerashop en ga op zoek naar een betere camera (tips zijn welkom!), want vanaf nu ga ik je maandelijks meenemen in onze travel-avonturen. Ik ben heel benieuwd wat je van mijn vlog vind en geef tips & tricks én vlog-verzoekjes gerust aan me door. Ondanks dat ik het spannend vind om deze vlog online te zetten, vond ik het ook vooral superleuk om deze beelden te mogen maken!

YouTube-kanaal

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal én je krijgt bericht als er een nieuwe video geüpload is. Voor nu veel kijkplezier!

Recommended Posts
Showing 18 comments
 • nicole orriens

  Oase van rust klinkt goed. Ik denk bij Ibiza altijd vooral aan Bekende Nederlanders als Wendy van Dijk en dan hoef ik al niet meer.

 • Christophe

  Ibiza willen we lang eens bezoeken, en gaan dat ook doen buiten het hoogseizoen. En proficiat met je eerste vlog.

 • Appie

  Wow…. mooi gemaakt goeie …. ik blijf volgen ☺

 • Lotte

  Super goed voor een eerste vlog! Mooie locatie ook <3

 • LOVE2BEMOM

  Super leuk gedaan Linsey! Was heerlijk om er naar te kijken. Zeker met de sneeuw die hier nu ligt

 • MC Kleuver

  Sinaasappelbloemen? Daar heb ik eigenlijk nog nooit van gehoord. Leuke blog en goed gedaan. Dat ziet er heerlijk uit daar.

 • Myrthe

  Wat een leuke eerste vlog. Zeker blijven doen. Prachtige beelden ook.

 • Linda

  Ibiza is zo onwijs leuk! En het lijkt mij ook een perfecte locatie om te overwinteren. Heerlijk zo zonder al die toeristen 🙂

 • Grassiella Watson

  Heerlijk om naar te kijken, om maar van een oase van rust te spreken. De boodschap komt zeker over!
  Verder super knap gedaan voor een eerste vlog.

  Liefs,

  Grassiella

 • Eva

  Super leuk gedaan! Ik zou zeggen, keep going

 • Ingrid

  Deze kant van ibiza kende il nog niet. Klinkt als n heerlijke vakantie

 • Frederique

  Ja heerlijk. De laatste keer dat ik naar Ibiza ging was …houd je vast…28 jaar geleden!! Toen woonden mijn nichtjes (en tante en oom) er en gingen we een paar jaar achter elkaar elke herfstvakantie erheen. Wij hadden altijd goed weer en het was inderdaad super rustig. Geen toerist te bekennen. Hele mooie landschappen en mooie zee. Ik heb er hele goede herinneringen aan. Mijn nichtjes verhuisden daarna naar Brussel…;(

 • Shirley

  Wat een rust mooi eiland Ibiza en wat een mooie dochter heb je 🙂

 • Sandra

  Leuke tips!
  Ik ga over een weekje (babymoon) met mijn man.
  Hoop dat we ook zulk goed weer hebben 🙂

pingbacks / trackbacks
 • […] jullie familietijd op dit geweldige eiland! Nog niet genoeg van Ibiza-voorpret, bekijk dan ook mijn allereerste vlog. Maak kennis met Ibiza in dé winter én ons als familie op […]

 • […] strand zag je ook vaak in mijn Ibiza Winter Magic vlog voorbij komen. Een heerlijk zandstrand gelegen in een idyllische baai in het noord-oosten van […]

 • […] Als je een trouwe volger van By Linsey bent, weet je het inmiddels wel: ik ben stiekem verliefd op Ibiza! Ik fantaseer er soms zelfs over om een huisje op dit droomeiland te kopen (en wat lijkt het me leuk om dat huisje dan ook te verhuren). Dromen mag, toch? Je begrijpt dat Ibiza ook dit jaar weer op de planning staat. In maart hopen we van de eerste zonnestralen te genieten in het mooie, landelijke hotel Atzaro. Ik droom er al helemaal bij weg. Niet voor niets worden hier veel bruiloften georganiseerd. Een plek verscholen tussen sinaasappelbomen, waar je kunt genieten van eersteklas spa-faciliteiten en een oase van rust.  Je waant je door de weelderige tuinen, de palmen en de tropische bloemen eventjes in Bali. De droomsuites hebben een groot hemelbed, een openhaard en een privétuin. Een adembenemend mooie omgeving om te zijn! Deze vakantie heeft inmiddels plaatsgevonden. Check de beelden in mijn allereerste Ibiza Winter Magic vlog.  […]

 • […] Eerste vlog: wintermagic Ibiza […]

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen