De winnaars zijn bekend

 In Algemeen

Onlangs kon je meedoen aan dé winactie om een unieke verwenmiddag voor 4 te winnen op het mooie landgoed van La Grange Baxhof. Wij zijn enorm verrast door de mooie inzendingen die we hebben mogen ontvangen. Wij willen iedereen bedanken voor deze hartverwarmende belangstelling. Het was dan ook niet eenvoudig om een winnaar te kiezen. Omdat we hadden aangegeven dat zichtbaarheid loont, hebben we daar tijdens deze actie naar gekeken.

En de winnaars zijn

Wij feliciteren Angela Hoogendoorn en Mathilde Schlappi met de gewonnen verwenmiddag voor 4 personen! En om het jaar 2017 knallend af te sluiten, verloten we nog één extra winnaar die één persoon mag meenemen. Van harte gefeliciteerd Tamara van Salt & Orange ! Jij mag jouw moeder in het zonnetje gaan zetten.

Gefeliciteerd allemaal!
De winnaars mogen ons een privéberichtje sturen, zodat we samen een afspraak kunnen maken om de datum te bepalen.

Laat je niet ontmoedigen

In het voorjaar volgt er opnieuw een onwijs leuke actie in samenwerking met La Grange Baxhof. Het voorjaar is het moment waarop de vele appel- en perenbomen vol met bloesem staan. Hoe bijzonder is het dan om hier tussen te mogen zitten en te genieten van een high tea op het landgoed. Een glimp hiervan opvangen? Check onderstaande foto’s! Mocht je nu dus niet gewonnen hebben, dan maak je in het voorjaar kans op deze lente high-tea! Superleuk!

 

Recommended Posts