Ben jij de winnaar van de complete verwenmiddag voor twee?

 In Algemeen, Lifestyle

Oh, spannend! In deze blog mag ik de winnares van mijn winactie bekendmaken. Ik word zelf heel blij van zo’n dagje me-time en jullie ook! Want ik kreeg superveel reacties! Lees snel verder en kijk of jij de winnares bent….

Picture this: samen met je vriendin genieten van een gratis blowdry bij Blownaway (ga je voor krul, stijl of een lichte slag?) en daarna lekker borrelen met een glaasje bubbels bij restaurant Mangiaire in Eindhoven. Dé ultieme verwenmiddag, toch? Wat leuk dat heel veel volgers reageerden op deze toffe winactie. Wat ben ik dankbaar voor al jullie lieve berichten!

Was ik maar Oprah Winfrey…

Een minpuntje: er kan toch echt maar één iemand de winnaar zijn. Het liefst zou ik Oprah Winfrey op dit moment inschakelen en jullie allemaal tot winnares bombarderen. Maar dat kan helaas niet. Daarom heb ik een online lotingsysteem een winnares laten kiezen, want dat lijkt mij de meest eerlijke manier. Na het invullen van de namen rolde de volgende winnares eruit… automatisch.

TROMGEROFFEL….

via onlinenaamloten.nl

Van harte gefeliciteerd Bauke van Bokhoven 

Namens By Linsey én Blownaway Eindhoven!
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak!

Thank you!

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de deelname aan deze winactie én het enthousiasme. En ben je niet de winnaar? Wees gerust, want er komen dit jaar nog zoveel leuke winacties én By Linsey-events aan. Reken op het einde van dit jaar op een klapper! Dus… wordt vervolgd (en: stay tuned)!

 

 

Recommended Posts