Trots op verschenen artikel: Linsey maakt haar dromen waar

 In Algemeen, Ondernemen

Deze publicatie is onlangs verschenen in de plaats waar ik woon. Stiekem best een beetje trots!

Linsey, 28 jaar, is een ondernemende dame. Ze werkt als communicatieprofessional bij logistiek bedrijf Seabourne Group, reist met man Dennis en dochter Chloë (bijna 1 jaar) de wereld rond, plaatst de mooiste foto’s op Instagram en geeft reis- en lifestyletips via haar website. ‘Voor mij is mijn eigen website echt een droom die uitkomt’, vertelt ze. ‘Ik heb altijd al iets voor mezelf willen hebben en nu is het zo ver. Ik vind het superleuk om de mooie plekjes die wij mogen ontdekken te mogen delen. Daarnaast vind ik het zo leuk om online allemaal nieuwe mensen te ontmoeten en ze daarnaast ook in real life bij events te spreken, die interactie is geweldig.’

Follow your dreams

Linsey heeft op haar website niet voor niets de slogan: ‘Follow your dreams’. ‘Samen met mijn man Dennis heb ik al heel wat mooie plekjes op de wereld mogen ontdekken, daar genieten we intens van’, vertelt ze. ‘Maar geluk zit ‘m voor ons ook echt in de kleine dingen. Ik kan enorm genieten van een mama-dag met Chloë, van een ontbijtje op bed of van een wandeling door Brandevoort.’ Want Linsey en haar familie wonen met trots in deze wijk. ‘Ik schrijf niet alleen voor mijn website, maar maak ook regelmatig filmpjes. In die vlogs is Brandevoort al regelmatig voorbij gekomen. Ik woon hier dan ook met zo veel plezier. Het is een hechte, gezellige buurt waar volop leuke initiatieven zijn. Zo’n zaak als Villa Vesper vind ik een leuk initiatief en de eerste verjaardag van onze dochter gaan we bij Liverdonk vieren. Ook lunchen we regelmatig bij ‘By Onsz’.’

Eerste opdrachten

Inmiddels heeft Linsey de eerste betaalde opdrachten binnen gehaald. ‘Of het mijn droom is om van mijn website te kunnen leven? Niet per se. Ik zie het nu vooral als iets waar ik veel energie en contacten uit haal. Ik word zelf ook enorm geïnspireerd door andere blogs en vlogs.’ Maar wie weet, ooit… ‘Ik ben wel ambitieus en perfectionistisch, dus ik wil het wel graag goed doen, niet half. Ik heb al een paar hele leuke winacties gehouden, bijvoorbeeld in samenwerking met Blownaway in Eindhoven. Mijn droom is om uiteindelijk een webshop te koppelen aan mijn website. Maar ik merk ook wel dat ik de neiging heb om te veel te willen, te snel te gaan. Ik wil nu ook gewoon intens genieten van mijn gezin, de mooie avonturen die we mogen beleven en de website zoals die nu is. Mijn grootste drijfveer is niet om er geld mee te verdienen, maar om het met passie en plezier te doen. Ik zie wel wat de toekomst brengt!’

Reisinspiratie

Linsey geeft op haar website tal van reistips. ‘Mijn man en ik zijn getrouwd in Toscane en dat is en blijft een favoriete plek voor ons. Daar schrijf ik dus vaak over. Maar ook Ibiza vinden we geweldig en onze droomreis naar de Malediven gaan we nog een keer herhalen. En onlangs zijn we naar een geweldig resort in Griekenland geweest. Ik ben dan zó enthousiast, dat ik het heel graag met anderen wil delen!’

Tekst: Romy Chatrou van TextVast
Foto: Vincent Knoops

 

Recommended Posts