De 3 beste restaurants op Curaçao…By Linsey!

 In Buiten Europa, Lifestyle, Restaurants, Travel

Ik vind Curaçao een heerlijke bestemming om te relaxen: touren met de auto op zoek naar de mooiste stranden, zwemmen met dolfijnen en natuurlijk lekker eten. Ik deel vandaag mijn 3 favoriete restaurants. Hotspots die je vakantie naar Curaçao extra speciaal maken!

Superromantisch dineren bij restaurant Baoase!

Met stip op nummer 1. Tijdens vakanties weet mijn man mij regelmatig te verrassen met speciale uitjes. Een bezoek aan Baoase was zo’n bijzondere verrassing! Dit fantastische hotel biedt luxe villa’s en suites (in Aziatische stijl!). Je geniet hier van privacy en een unieke ligging (en daar hangt ook een prijskaartje aan). Wil je hier niet overnachten, maar wil je toch de unieke sfeer proeven? Je kunt hier ook een dagje genieten van de verwennerij aan een mooie baai. En je sluit zo’n topdag natuurlijk af met een diner met de voetjes in het zand. Een leuk weetje: deze plek biedt diverse ‘private dining’-mogelijkheden. Wat dacht je van een romantische picknick op het strand, terwijl je privé-butler je favoriete drankje serveert? Of een aangekleed diner in een romantisch privé-tuinhuisje voor jou en je geliefde? Het kan allemaal! (psst: dit is echt een fantastische plek voor een mooi huwelijksaanzoek).

Romantisch dineren bij Baoase

Restaurant Karakter

We zijn hier tijdens onze vakantie drie keer geweest, dat zegt al genoeg! Dit prachtige restaurant ligt op een haast verborgen plekje, aan het water. Een toplocatie! Combineer die locatie met heerlijk eten, vriendelijke mensen en de relaxte sfeer en je weet waarom dit onze favoriet is. Ook een fijne plek voor een unieke strandervaring! Enjoy de comfortabele ligstoelen, ruisende palmbomen, helderblauw water én de beste service.

Restaurant Curaçao

Restaurant Bij Blauw

Restaurant Bij Blauw is nog zo’n fijn restaurant aan het water in de wijk Pietermaai. Bij Blauw is een idyllisch plekje voor een lekker kopje koffie, een lunch of diner. Een prachtige spot met lekker eten. Ik vond het heerlijk om de dag op Curaçao hier te starten en te genieten van een geweldig uitzicht over de blauwe zee met een heerlijk ontbijt!

Restaurant Bij Blauw

Natuurlijk kent Curaçao ontzettend veel restaurants! Zo vond ik Beachclub Saint Tropez leuk voor de setting en het uitzicht (je waant je even in Zuid-Frankrijk) én vond ik Zanzibar en Zest een fijne plek voor wat fingerfood en natuurlijk eten met de voetjes in het zand.

Met de voetjes in het zand

Wat is jouw favoriete stek op Curaçao? Wij willen er misschien met ons kleine meisje naartoe en zijn ook benieuwd naar kindvriendelijke bestemmingen!

 

Recommended Posts