2018: groeien, genieten en pure aandacht

 In Algemeen

Welkom 2018! Dat het een jaar mag worden waarin al je dromen en wensen uitkomen! Heb jij al plannen en goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar? Ik heb persoonlijk niet zo veel met (het maken van) goede voornemens, maar nieuwe plannen maken voor een kersvers jaar: dát doe ik heel graag. Bij de lancering van By Linsey heb ik een heel belangrijk doel gesteld voor 2018: er een succesvol jaar van maken! Verder lees je in deze blog meer over onze vakantie- en gezinsplannen voor 2018! Lees je gezellig mee?

Van rollercoaster naar rust?

De afgelopen 3 jaar leek het wel of we (mijn man en ik) in een rollercoaster beland waren. Een erg leuke achtbaan! Er is de afgelopen jaren namelijk zó veel gebeurd: verloofd, getrouwd, verhuisd, afgestudeerd, zwanger geraakt én ouders geworden. Daarnaast vlogen we gemiddeld 5 tot 6 keer per jaar naar een vakantiebestemming en gingen we véél weekendjes weg. Stilzitten was er dus eigenlijk niet bij.

Vakantieplannen: lekker wegdromen

Het zal je dus niet verbazen dat mijn voornemen voor 2018 is om de rust iets meer te bewaken. Een rustmoment voor mij houdt in: telefoon uit en wegleggen. Wees gerust, we zullen dit jaar niet minder op vakantie gaan. Traveltips gegarandeerd, dus! Sterker nog: 2018 wordt opnieuw een jaar van lekker weg, maar dan met zijn drietjes! We overwegen de volgende vakantiebestemmingen: Ibiza, Toscane, Comomeer en Sardinië. Een stedentrip hoort er wat ons betreft ook echt bij en we dromen weg bij mooie winterzonbestemmingen zoals Dubai aan het einde van 2018.

Aandacht voor elkaar

2018 wordt ook het jaar van aandacht voor elkaar. 2017 stond in teken van zwangerschap, van kersvers ouderschap en van business. Het was een ontzettend mooi, intens, maar tegelijkertijd ook een behoorlijk druk jaar. Sinds de komst van onze dochter plannen we ook graag een nachtje weg met zijn tweetjes. Wij vinden het belangrijk om naast ouders, ook partners voor elkaar te blijven. We kiezen dan vaak voor een culinair hotel, waarbij we lekker op de plaats van bestemming blijven. Een mooie hotelkamer met een groot bad, heerlijk eten en een lekker glas wijn. We maken een wandeling en genieten volop van de aandacht voor elkaar. Deze maand gaan we naar een prachtig hotel… de blog volgt natuurlijk!

Het jaar van By Linsey

2018 wordt het jaar van By Linsey. Ik ben nog maar nét online en ben er dan ook enorm trots op om te zien dat By Linsey binnen één week 1000 unieke bezoekers heeft bereikt. Ik wil hier graag mijn  passies delen en je inspireren. Ik heb al veel mooie reacties gehad en ben daar enorm dankbaar voor. Maar ik ben ook een strever én ik droom van een groeiende en bloeiende blog. Het gaat mij niet om ‘meer, meer, meer’, maar ik vind het vooral geweldig om de interactie aan te gaan. Feedback krijgen en By Linsey blijven verbeteren. Daarom wil ik in 2018 lezers gaan ontmoeten, de persoon achter het scherm leren kennen. Het eerste event wat gepland staat is de verwenmiddag op het unieke landgoed La Grange Baxhof. Ik ga daar tien lezers ontmoeten. Superleuk! En dat is wat mij betreft pas het begin! Niet alleen volgen meer leuke acties, ook kun je rekenen op veel blogs met tal van travel- en lifestyletips. Natuurlijk allemaal heel spannend, ook omdat het echt wel om een tijdsinvestering vraagt. Ik moet dus gaan kijken wat haalbaar en werkbaar is voor mij. Ik deel hier snel een schema met wat jullie wanneer online mogen en kunnen verwachten. En natuurlijk werk ik de komende tijd ook aan de By Linsey-webshop. Wordt vervolgd dus! 🙂

Tijd nemen om te koken

In 2018 wil ik vaker boodschappen doen én zelf (af en toe) koken. We zijn gewend (of verwend) geweest met vele etentjes buiten de deur. Ook het afgelopen half jaar gingen we vaak met ons dochtertje ergens een hapje eten of we bestelden sushi of een wokgerecht. Gemak staat voorop, dus. In 2018 gaan we proberen meer thuis te eten en dat begint voor ons met het inslaan van boodschappen. Nu onze dochter snel mee mag eten met de pot, wil ik ook graag zelf in de keuken aan de slag. Gastblogger Kayleigh deelt hier inspirerende gerechten waar ik zelf mee aan de slag ga. Maar misschien heb jij ook nog wel wat snelle en gezonde recepten voor mij?

Een tweede in 2018?

Als je een baby hebt, krijg je vaak de vraag: ‘Wil je een tweede?’ Onze dochter is een onwijs vrolijk en gemakkelijk meisje. Ik heb wel eens met de gedachte gespeeld om het bij één kindje te laten. Maar het moederschap heeft mij zo geraakt en veranderd, dat ik nu roep dat ik er wel drie(!) wil. Ik besef  wel dat onze dochter erg makkelijk is én dit bij de tweede (of derde) niet zo hoeft te zijn. Ook zijn mijn man en ik ambitieuze levensgenieters. Zoals het er nu uitziet willen we dus zeker meer kindjes, maar nog niet in 2018. Misschien wachten we tot Chloë drie jaar is. Zo kunnen we eerst nog volop genieten van en met haar. Maar je kunt zoiets natuurlijk niet plannen. Misschien begint het over een jaar wel opnieuw te kriebelen. Ook is het dan natuurlijk weer afwachten of het ons gegeven is. Tot die tijd genieten we in ieder geval volop met zijn drietjes

.

Kort samengevat zijn de belangrijkste punten voor 2018: groeien, genieten en pure aandacht!

Ik ben natuurlijk benieuwd naar hoe jij 2018 voor je ziet? En hoe jij de toekomst van By Linsey ziet? Wat zou je graag willen lezen? Laat het gerust weten!

Recommended Posts