Let’s get personal: leer Linsey beter kennen

 In Algemeen

Let’s get personal. Natuurlijk kom je via mijn blog (en Instagram) al veel over mij te weten. Maar natuurlijk niet álles. Omdat ik steeds meer privé-berichten krijg met persoonlijke vragen, vond ik het tijd om eens wat meer over mezelf te vertellen. Dit wil ik vaker gaan doen. Dus: ben je benieuwd naar mijn dagelijkse bezigheden, wil je weten wat mijn (minder) mooie eigenschappen zijn, ben je nieuwsgierig naar hoe ik in het leven sta of wil je een sneakpeak van de stijl van mijn interieur? Lees dan snel verder

1. Wat doe je in je dagelijkse leven?

Ik ben een bezig bijtje, altijd al geweest. Maar, zoals je al eerder hebt kunnen lezen, heeft het moederschap wel voor meer rust in mijn leven gezorgd. Ambitieus ben ik nog steeds, maar op een andere manier. De zorg voor mijn meisje staat dus op één. Daarnaast heb ik een flexibele baan als Specialist Marketing & Communicatie in de logistieke sector. En natuurlijk werk ik ook heel graag aan mijn eigen inspiratieplatform bylinsey.nl: van bloggen tot het reageren op berichten. Wat ik nog meer doe? Van alles! Ik geniet volop van de kleine momenten: van een wandeling, tot shoppen, samen op de bank een wijntje drinken, een bezoekje aan opa en oma of met vriendinnen eten. En ja, natuurlijk moet ook ik het huishouden doen. Daarnaast weet je dat ik dol ben op fantastisch georganiseerde reisjes en events. Ik kan me dan ook verliezen op een platform als Pinterest (de eerste verjaardag van dochterlief komt eraan!). Tot slot probeer ik mezelf te blijven ontwikkelen (persoonlijk en zakelijk) door middel van cursussen.

2. Waar ben je het meest trots op?

Op (de liefde binnen) mijn gezin! Wat kan ik genieten van mijn vrolijke dochter en lieve man. Ik had van tevoren nooit kunnen voorspelen dat ik het moederschap zó geweldig zou vinden. Het voelt voor mij echt heel natuurlijk. Het fijne is dat het me ook lukt om op mijn gevoel en intuïtief af te gaan. Daardoor ben ik niet zo onzeker én dat is best bijzonder voor mij ;). Ik vind het moederschap de meest bijzondere reis tot nu toe en het heeft me al heel veel gebracht, zoals een flinke portie zelfkennis. Als ik dan nog één ding mag benoemen, ben ik trots op mijn doorzettingsvermogen én mijn wilskracht.

QUOTE: Het moederschap is de meest bijzondere reis!

3. Wat is je mooiste én minder mooie eigenschap?

Tja, ik ben een echte perfectionist en ik ben veeleisend. Daar ben ik niet altijd blij mee. Het kan voor mezelf én mijn omgeving lastig zijn. Gelukkig is manlief ook veeleisend als het gaat om het huishouden, ambities én alles uit het leven halen. Ik verwacht gelukkig niet meer zo veel van anderen, maar richt dat perfectionisme vooral op mezelf. Een wijze les die ik van mijn man geleerd heb. Die relaxtheid van hem én zijn volledige steun, zorgt voor een juiste balans.

Mijn mooiste eigenschap? Ik ben van nature een heel gevoelig persoon. Dit heeft veel voordelen. Zo kan ik me goed inleven in een ander, waardoor ik van grote steun kan zijn. Daarnaast denk ik dat een mooie eigenschap van mij is dat ik altijd eerlijk en puur ben. Iets wat mijn vader mij geleerd heeft. Een leerpunt is om grenzen aan te geven, want ik wil graag iedereen helpen en verlies mezelf daar weleens in.

4. Hoe lukt het jou om een goede moeder te zijn?

Wat is een goede moeder? Iedereen wil het beste voor zijn kind. Ik probeer het net als iedereen zo goed mogelijk te doen en kijk dan ook vooral naar hoe mijn dochter in haar vel zit. Ik denk goed na over de keuzes die ik maak én ik probeer haar stukje bij stukje los te laten (gelukkig is ze nu nog heel dichtbij!). Daarnaast breng ik super bewust tijd met haar door. En dan probeer ik de dag niet vol te plannen, maar samen lekker thuis te genieten. Dat ‘moeten’, dat komt nog wel, toch?  En ook een belangrijke tip: ga je kindje niet vergelijken met andere kindjes, iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Neem samen de tijd.

QUOTE: Ik geniet heel bewust van de tijd met mijn dochter en probeer niet alles vol te plannen

5. Hoe zorg je voor me-time?

Ik zou mezelf niet zijn als ik mezelf niet af en toe in de watten leg. Dat heb ik gewoon nodig. Of dit nu een bezoek aan de kapper is óf een heerlijk etentje met mijn man. Ik geniet er van!

6. Wat is je lievelingsoutfit?

Ik ga voor eenvoud. Dat siert én trends doen me weinig. Je kunt me uittekenen in een nette pantalon, een paar mooie hakken, met een witte (frisse!) blouse (met mooie details) én een blazer van Cavallaro. Die hakken wissel ik ook graag af met witte sneakers en de pantalon met een hippe spijkerbroek: zeker in mijn vrije tijd. In de zomer zie je me vooral in (basic) jurkjes net boven de knie. Het liefst mét hakken én mooie accessoires! J De grote zonnebril mag dan zeker niet ontbreken.

Quote: Je kunt me uittekenen in een nette pantalon, een paar mooie hakken, met een witte (frisse!) blouse (met mooie details) én een blazer

7. Hoe zou je je interieur omschrijven?

warmte, rust, huiselijk én stijlvol. Onze woning oogt wat klassiek, met een speelse indeling van de ruimtes (een soort herenhuis). Dit combineer ik met een landelijke, warme sfeer. De basiskleuren zijn licht en naturel.

8. Wat is je favoriete vakantieland?

La Belle Italië? Of vakantie-eiland Ibiza? Ik kan niet kiezen. Italië – en dan met name Toscane – heeft mijn hart gestolen. Niet voor niets hebben we onze mooiste droom ‘onze sprookjesbruiloft’ hier waargemaakt, zie ook deze blog. Maar Ibiza voelt als thuiskomen. Hierover heb ik natuurlijk al veel geschreven op mijn blog, dus ik zal me inhouden ;).

9. Hoe sta je in het leven?

Positief! Ik word zingend wakker (hallo ochtendmens!). Ik leef mijn mooiste leven. Een leven waar ik zelf verantwoordelijk voor ben. Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk en heb je moeilijke tijden om door te komen, maar ik heb geleerd om positief te denken. Daarnaast leef ik erg in het nu. Dat lees je ook in deze blog terug. Ook het begrip dankbaarheid vind ik enorm belangrijk. Ik voel heel vaak momenten van intens geluk én ben dankbaar voor het leven wat ik mag leven.

QUOTE: Ik heb geleerd om positief te denken

10. Hoe ziet jouw leven eruit over 10 jaar?

Ik denk dat we nog veel van onze dromen nastreven, maar ik vind het soms spannend om deze dromen hardop te benoemen. Ik hoop te mogen genieten van een gezinnetje met misschien wel drie kinderen? (Maar hé, wie weet blijft het bij één? Want je weet het nooit.) Het allerbelangrijkste is dat we gelukkig blijven. In een huis waar we ons thuis voelen. Door op avontuur te gaan én herinneringen te maken met elkaar. Door liefde te geven en te blijven voelen. Door vooral goed voor onszelf te zorgen.

Quote: Het állerbelangrijkste? Gelukkig blijven!

Heb jij nog vragen voor me? Stel ze gerust. En ik ben ook heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Recommended Posts