Dé 10 leukste kraamcadeaus op een rijtje

 In Family, Kids

In mijn kraamperiode werd ik verwend met bloemen, kaartjes en de leukste cadeautjes. Omdat ik persoonlijke cadeaus altijd enorm waardeer, deel ik hieronder mijn favorieten. Laat je inspireren!

De bekende kraammand

De kraammand behoort tot een traditioneel cadeau. Ik vond het onwijs leuk om elke dag een cadeautje uit de mand te mogen kiezen en uit te pakken. Naast cadeautjes voor de baby, is het ook leuk om hier cadeaus bij te verpakken voor de kersverse ouders.

Sieraad met naam

Een sieraad met naam blijft een prachtig en persoonlijk cadeau! Onze dochter heeft haar sieraadkistje al gevuld met twee armbandjes, een ketting, een ringetje en zelfs een hip enkelbandje.

Armbandje gekregen van haar overgrootoma

De eerste teddybeer

Mijn vader kwam heel trots in het ziekenhuis met een grote teddybeer aan. Als knuffeldier, beste vriend en trouwe bedbewaker voor onze dochter.

Een teddybeer als knuffelbeer

Een reiskoffertje

Hoe toepasselijk voor onze kleine reiziger, een koffertje met naam! Leuk als ze uit logeren gaat óf gewoon ter decoratie op haar kamertje.

Haar eerste reiskoffertje

Geboorteslinger

Een unieke geboorteslinger! Leuk als slinger in de woonkamer, maar ook voor later op haar speelkamertje.

geboorteslinger via Evice Creatief

Bestekje verzilverd met naam

Niet alleen leuk voor de eerste hapjes, maar ook leuk voor later. Mijn ouders hebben mijn eerste besteksetje bewaard als herinnering. Dit ga ik ook doen!

Een persoonlijk en tijdloos cadeau

Tompouce met foto

Zo’n heerlijke verwennerij! De mini tompouces van de Hema met een foto van het pasgeboren kindje. Een vriendin kwam met prosecco aan en mini tompouces. Ik vond het zo leuk!

Mini tompouce met foto

Te bestellen bij o.a. de Hema.

Een mini basket met naam

Dit super leuke trendy mandje kreeg ik toegezonden via MANANA jewels. We gebruikten dit tijdens de kraamperiode voor de attenties. Nu staat dit mandje super leuk op her kamertje van onze dochter.

Gepersonaliseerde baskets via Mananajewels

Kinderboek met naam

Leesboeken kun je nooit genoeg hebben, maar een kinderboek met een eigen naam of zelfs een totaal eigen gepersonaliseerd verhaal maakt het voorlezen in de avonduren nog leuker!

Een bedrukt rompertje

Rompertjes heb je nooit genoeg! En hoe leuk is het om deze te laten personaliseren met tekst naar keuze.

Gepersonaliseerde baby rompertjes

Recent Posts